Love to first blood

Twilight Saga
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

 

 Olivia Margaret Silverston // ELFOGADVA //

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Szerző Üzenet
Isabella Marie Cullen
Ember
avatar

Hozzászólások száma : 630
Join date : 2009. Oct. 30.
Age : 22

TémanyitásTárgy: Re: Olivia Margaret Silverston // ELFOGADVA //   Pént. Júl. 02, 2010 2:21 pm

Ms. Silverston ;;


ELFOGADVA

Azt hiszem, nincs több hozzáfűzni valóm! ^^

Üdv, a STAFF

_________________


TŐLE
Oroszlánidomár by: Zoey & Lana
Bella's Wedding Dress
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olivia Silverston
Vérfarkas
avatar

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2010. Jul. 01.

TémanyitásTárgy: Olivia Margaret Silverston // ELFOGADVA //   Csüt. Júl. 01, 2010 2:37 pm

::: Olivia Margaret Silverston:::

Ez vagyok én...~ Karakter teljes neve: Olivia Margaret Silverston
~ Születési ideje: 1986. augusztus 19.
~ Születési helye: Chichago
~ Faj: vérfarkas
~ Nem:
~ Kor 23
~Titulus: Mysterious Wolfgirl

~ Család:
~ Apa: Timothy Silverston, üzletember, 39 évesen elhunyt
~ Anya: Samantha Andrews Silverston, üzletasszony, 37 évesen elhunyt
~ Testvér(ek): nincs


~ Első átalakulásom: 17 évesen
~ Bevésődés: ˙ nincs

~ Előtörténet:
Chichagó egyik túlzsúfolt osztályán született meg, miután az anyukáját egy bunkó taxis hajlandó volt elszállítani idáig. A helyzet eléggé vicces volt, ha lehet ezt mondani. Samantha éppen hazatartott a legjobb barátnőjének a kisbabájának a keresztelőjéről, amikor a taxiban ült, és érezte, hogy hát… elfojt a magzatvíz. Azt hiszem, ekkor szakadt el a cérna a taxisnál, hiszen az ülés húzat most tönkrement. Talán el tudjátok képzelni a szituációt.
Sam elismerést érdemelne, hogy így is nyugodt tudott lenni, mert még csak nem is üvöltözött a magát nem türtőztető sofőrrel. Olivia tőle örökölte ezen tulajdonságát, ez már bizonyos.
Nos, mire beért a kórházba, a kis Olivia, már nagyon ki akart jönni, így már nem kellett sokáig az anyukának sem vajúdnia. Mire Tim odaért, már a szülés közepénél tartottak, ami hát, nem volt a legkönnyebb szülés, de a szerencse a Silverston család mellé szegődött, és épségben megszületett a kis jövevény. 
Míg Samnak és Olivnak még a kórházban kellett lenni megfigyelésen, addig Tim hazasietett, hogy a babaszoba minden apró részlete a helyén legyen, mire megérkeznek.
A szülei minden jóval elkényeztették, még sem lett egy elkényeztetett díva a kislányból. A Föld legvidámabb kislánya lehetett talán. Igaz kissé akaratos, de ez később céltudatossággá változott. Ez nem kétség. Sosem volt magányos, mindig talált barátokat, feltűnően könnyen barátkozott, nem volt egy önbizalom hiányos típus. Mindig megvédte a barátait, és ők bármikor fordulhattak hozzá, legyen az délután 4, vagy az éjszaka kellős közepe. Nem egy alkalommal volt, hogy egy buliból ő szállította haza a barátait pasija segítségével. Hiszen ő még nem vezethetett. Hát igen. Vorren-ről is említést illik tennem. 3 évig dúlt a lamúr közöttük, a gimi álompárjának tekintették őket. Bár egyikőjük sem volt az iskola menőinek a tagja. Sosem voltak bárkirály és bálkirálynő, de még csak az iskola hajrálányainak, vagy épp focicsapatának sem voltak a tagjai. Ők inkább elmentek a moziba egy régi filmre. Órákig sétálgattak külváros utcáin és beszélgettek és beszélgettek.
Az évek teltek, és a kis Olivia kész nővé érett, bár még csak 17 volt. Életét szerető családban töltötte, bár sajnos azt nem mondhatom, hogy tökéletes családban. Szívesen mondanám de nem igaz. A szüleinek múltja van, amit maguk mögött akartak hagyni, de úgy tűnik nem sikerült.
Az édesapja nem törzsgyökeres Chichagói, mint ahogy azt mindenkinek mondani szokta. Gyerekkora egy kis helyhez kötődik, ahol egy közösségben élt. La Pushban. Édesapja vérfarkas volt, és felkészítette fiát, hogy eljön az idő, amikor valószínűleg belőle is az lesz. De ő inkább elmenekült ebből a világból, és azt hitte, ha távol kerül a helytől, ami ezt a jövőt szánja neki, akkor megmenekül. Reménykedett, hogy sohasem fog találkozni egy vámpírral sem, s így nem aktiválódik az a bizonyos gén. Megismerkedett egy egyetemi szemináriumon Sammal, és egyből egymásba szerettek. Pár hónappal később össze is házasodtak, majd végül Olivia is megérkezett. Boldog volt, mert így a lánya biztos nem örökölheti a ráhagyott kegyetlen sorsot. Hisz akkor még nem tudta, hogy ez nem mindig így működik. Feleségével szépen lassan felépítették a karrierjüket, és boldogan éltek. Pontosan addig, amíg egy este, mikor Olivia már 17 éves volt és fent aludt a szobájában, egy vámpír rájuk támadott, és megölte őket. Oliv csak azért menekült meg, mert a szomszéd még idejében értesítette a rendőröket, a zajra panaszkodva, így mikor a vámpír már Olivia ágya mellett állt, és a szemfogai vészesen közelítettek az áldozat nyakához a rendőrségi sziréna megzavarta őt, így, hogy le ne leplezze magát menekülnie kellett. Kisurrant az ablakon, és elnyelte a sötétség. Csak azt nem tudta, hogy közben a lány felébredt, és látta őt. Bár az elején azt hitte csak egy árny, aki még itt maradt pár másodpercre az álmaiból. De rá kellett ébrednie, hogy ez a könyörtelen valóság volt, s a szülei gyilkosa surrant el mellette. Persze a rendőrökkel nem közölhette, hisz ki hinné el neki, hogy valaki kiugrott a 4. emeleti ablakából, és élve megúszta. Vagyis hát hogy még csak nyoma sincs. A rendőrség egy fanatikus gyilkosnak azonosította a támadót, aki vámpírnak akarta beállítani az egészet. Mással nem tudták a támadást magyarázni. De Olivia megértette mi történt akkor este. Az addigi élete porba hullt, el kellett hagynia a várost. Ekkro megszakadt a kapcsolata Varrennel és az itteni baátaival. Anyja nővéréhez került Seattle-be, ahol furcsa dolgok kezdtek vele történni. Megbetegedett, és láza lett, ami nem akart múlni. Katie nénikéje meglepő módon nem volt megrémülve, felment a padlásra, és előkereste nővére naplóját, amiben részletesen leírta, amit Timről tudott. Persze Katie eléggé kíváncsi volt, így olyat mint nővére titkainak biztonsága nem zavarta. Miután ő elhagyta a családi házat, gyakran kutatott a holmijai között. Így a naplója is a keze közé került, amiben minden apró részlet benne volt, ami unokahúgával történik. Csak azt nem értette, hogy lehet, hogy ez lánnyal is megtörténik. De nem tudott mit tenni, összecsomagolt, és Oliviával leutazott La Push-ba, ahol remélte, hogy segítenek neki. Szeretet Oliviát, de nem tudta volna gondozni. Ez nem az ő világa. Mindig menekült ettől. S sosem értette, hogy Sam, hogy vállalhatta fel.
Oliviának nagy szenvedéssel járt ez a pár nap, égetet aa bőrét a láz, amit sem a jég, sem a hideg vizes borogatás nem enyhített. A csontjai mintha eltörtének és újra összeforrnának újra és újra. S csak nem akart csillapodni. Ehhez hozzá járult még az is, hogy mindez alatt egy kocsi hátsó ülésén kellett ezt átvészelnie. Mikor már enyhülni kezdett a betegség, a céljuknál jártak. És egy Sam nevű alak házába került. Ott végre megértette, hogy nénikéje miért hozta ide el. S azt is, hogy miért hagyja itt. Az évek folyamán hozzászokott a sorsához, és megértette apja döntését is, bár nem volt könnyű. Olyanok között élhetett, akik így is elfogadták. De próbálta a lehető legnormálisabb élet látszatát fenntartani. Még ha az teljesen idegen is volt addigi természetétől. Így próbált átvészelni mindent, ami túl sok lett volna régi énjének. A szüleitől, amit megörökölt pénzt, megkapta azon nyomban, amint nagykorú lett, és berendezkedett La Push-ban. Most már boldogan él itt, és tudja, hogy itt szeretik. Nem olyan mint régen a szüleivel, de ez egy másfajta család. Bár célja, hogy egy saját családot alapíthasson.

~Szerepjáték példa:
Bocsi, egy másik oldalról hozom, és egy másik karakteremmel, de a lényeg az, hogy tőlem származik. Very Happy
* Mindig szerettem a természetben lenni. talán ezért is döntöttem most is úgy, hogy ezt a délutánt is ide kinn töltöm. miután ideköltöztem a szüleimmel nem sokkal később, az egyik túrám alatt fedeztem fel ezt a vízesést. Azóta ha gondolkodni akarok mindig ide jövök. magával ragad. mindig is szerettem a vizet, sokat is úszok, de már csak maga a közelsége is jó volt számomra. igaz már jó pár éve nem láthattam napsütötte vízfelszínt, mert ahol esélyem lett volna rá, ott emberek is voltak, és sajnos nem kockáztathattam a lebukásomat. most is csak egy kis sziklán üldögéltem a vízesés aljánál, és azon gondolkodtam, hogy most mivel töltsem ki azt a pár évet amíg itt leszünk. nem vártam semmi újat, ettől a helytől sem, ugyanúgy mint a többitől. lassan már indultam is volna haza, amikor kellemetlen szag csapta meg az orromat. *
~ Ez meg mi? Ez lenne a farkasok szaga, amiről anyáék beszéltek? ~
* Gondolkodtam magamban, hiszen még sohasem találkoztam egy farkassal sem, csak a szüleim meséltek róluk. Azt mondták egy mondta szerint, Forks-nál élnek, a Quiletek. de én nem igazán hittem benne. Bár lehet, hogy nem volt túl jó ötlet. A szag egyre erősödött. *
~Tehát közeledik. Szóval akkor most mit csináljak? Vegyek fel támadóállást? És ha nem akar megtámadni?~
* Ezen rágódtam, de inkább csak békésen ültem, aztán majd meglátjuk, hogyan alakul ez az egész. *


~ Kinézet:
Hosszú, sötét illetve nyáron kicsit világosabb hajzuhataggal rendelkezik, amit amikor csak tehet szabadon hord. Láthatjátok extrém hullámokkal, vasalt egyenes tincsekkel, de ha olyan kedve van, rövidre vágatja, és hagyja, hogy a szél úgy fújja, ahogy csak akarja. De a fufrú azt eddig még nem igazán hagyta el. Talán ez a névjegye? 
Szereti barna szemeit, és, hogy nem kell székre állnia, ha valamit a legfelső polcról akar leszedni. Azt hiszem ebből érthető, hogy elég magas, de nem az az égimeszelő. Sportos alkatára büszke, és meg is tesz mindent, hogy ez így is maradjon.
Öltözködésére a nőies ruhák jellemzőek, de régebben laza és tépett fazonú farmer is rejtőzött a szekrényében. Eléggé gyorsan változtatja a stílusát. Egy valami állandó, amiről nem hajlandó lemondani. Mindig hordja az édesanyjától kapott kabalakarkötőt.

~ Jellem:
Kislánykorában az a tipikus mosolygós, vidám lány volt, de azután az este után megváltozott. Még most is mosolyog, most is vidám, most is könnye barátkozik. De valami még is más. Hogy mi az? Ugyanaz a tulajdonság egy más lányban. Más lett az élete. Meg kellett változtatnia, hogy átvészelje azt az időszakot. Zárkózottabb lett a La Push-on kívüliekkel, hisz titkai vannak. Lett egy ellensége az a nő, aki megölte a szüleit. S az összes vámpír az ellensége lett attól fogva, akik nem mondanak le az emberek gyilkosságáról. Hisz megbocsátó, így a vegetáriánus vámpírokkal, is máshogy viszonyul. Az biztos, hogy ne puszipajtások, de ezt azért senki nem is várja el tőle. Könnyűszerrel elcsábítja a pasikat, hisz a titokzatossága csak még jobban vonzza őket. Szereti a bulikat, és néha eléggé vadóc tud lenni. Ahogy éppen a pillanat megkívánja.Míg a nagyvárosban vidékies lányként viselkedett, úgy La Push-ban, városi lányként viselkedik. Lehet, hogy emiatt talál újabb ellenségekre?


~ Cél:
Új családot alapítani, amit elvettek tőle.

~ Szeretem, mert:
barátok
fényképezés
Régi énje:
Régi filmek
Filmzenék
Hosszú séták és bszélgetés
Új énje:
Bulik
A természetben elrejtőzve egyedül lenni a gondolataival
Kínai
Fantasy könyvek
Beszélgetés

~ Nem szeretem, mert: Vámpírok ( bár vega vámpírokkal néha kivételezik)

~ Ellenségek: Az a fekete hoszú hajú vámípr, aki megölte a családját. A mai napig üldözi

~ Fontosnak tartom, hogy tudjátok:
Már ismertek ezen az oldalon. Kitaláljátok ki vagyok? Very Happy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Olivia Margaret Silverston // ELFOGADVA //

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love to first blood :: ::: Karakterek ::: :: ~ Karakteralkotás :: Új előtörténetek -