Love to first blood

Twilight Saga
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

 

 Art Yates

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Szerző Üzenet
Art Yates
Ragadozó vámpír
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Apr. 27.

TémanyitásTárgy: Art Yates   Pént. Ápr. 29, 2011 4:49 pm

::: Art Yates :::

Ez vagyok én...~ Karakter teljes neve: Arthur Elmo Yates
~ Születési ideje: 1988. május 3. este 8 óra 13 perc (ez fontos!)
~ S zületési helye: Miami
~ Faj: ragadozóvámpír
~ Nem: férfi
~ Kor (a játék kezdetén) : 21
~Titulus: the poppy

~ Család:
~ Apa: James Yates, mozigépész , 43 éves
~ Anya: Ginn Calloway, írónő, 40 éves
~ Testvér(ek): Nathan 20 éves, Gillian 16 éves

~ Ki változtatott át : Bátyám: Nathe


~ Képességem: áttetsző , de áttörhetetlen pajzsot tudok létre hozni magam körül, ezt ki is tudom terjeszteni vagy visszahúzni, csakhogy ehhez rá kell tudnom hangolódni a „védenceimre”, a pajzs mentális és fizikai behatások ellen is véd, ezen kívül rendelkezek még egy személyesebb képességgel, a testvéreim és köztem különleges kapocs van , bár mivel Nathe nem tud a húgunkról, nála ez nem érvényes


~ Előtörténet:
Art megszületett, az élete viszont akkor kezdődött el igazán, mikor Gillian is megszületett, mm Gill, a kishúg. Mindketten imádták, Art és Nathe óvta, védte, szerette a kislányt.
A bajok, a még lényegesebb dolgok, anyjuk és apjuk veszekedéseivel kezdődtek. Azelőtt idilli volt a hangulat, a fiúk moziztak apjuknál, anyjuk mesét mondott esténként, satöbbi. Ginn unta meg, szabad akart lenni, megszabadulni a csődtömeg férjétől, unta azt, hogy James nem keresett sokat.
Gill szülinapján robbant a rég meggyújtott bomba, aznap írták alá a papírokat, csak a gyerekek elhelyezése maradt hátra. A fiúk a példaképüknél, apjuknál akartak maradni. 10 éves fejjel csak ennyit éreztek, anyjuk személyisége kevésbé vonzotta őket, eleinte. Persze később ráébredtek a hiányára, majd meggyűlölték érte. Gill nem tudott dönteni, ezért Ginn-nek ítélték. Kizárólag a fiúk fülébe súgta bele: „így jobban tetszik”. Nathe utálta mikor anyja szavajárását utánozta a húga, most pedig a húgát is eltaszította maga mellől. Art megértette, nem haragudott.
Art és Gill ezek után hosszú, részletes levelekben tartotta a kapcsolatot, egyre komolyabb mondanivalóval megtöltött írások voltak. Elválásunk után Gill Elmonak kezdte hívni Artot, mert rajta kívül szinte soha senki nem szólította így.
Beszámoltak egymásnak a problémáikról, a sikereikről. Például Elmo 12 évesen szerelmes lett, de nem tudott mit kezdeni az érzéseivel, írt Gillnek, aki folyamatosan instruálta, mit szerethet a lány, mit adjon neki, hogyan viselkedjen. Aranyosak voltak együtt, talán a gyerekszerelem kinőtte volna magát komoly és érett románccá, ha Blancáéknak nem kell elköltözniük. Az eset lesújtotta. Szinte depresszióssá vált, könyvekbe és a televízióba temetkezett.
Eltelt kis idő mire fölocsúdott és megint élni kezdett.
Tizennégy éves korától tizenhat éves koráig a következő dolgokat követte el: többször lopott, de nem kapták rajta, graffitizott, rongált , esténként Nathetel lógott el otthonról különböző béna , drogos-piás bulikba.
Kb. ebben az időszakban jött ki rajtuk a szüleik válása, Art nem egyszer tanácsot kért Gilltől, miért ne legyenek öngyilkosok. Szerencsére mindannyiszor sikerült erős érvekkel lebeszélni róla, ő pedig tovább adta a bátyjának mintha nem a húguk mondtam volna.
Idő közben Seattle-be költöztek, ahogyan Gill is, de nem beszéltek össze, a véletlen művelte a maga frappáns kis csínyeit.
Kevesebb, mint egy éve változás történt Art leveleiben. Szörnyűség, borzalom, hogyan, miért, ezeket tudta kérdezni a lány, mikor kétségbe esésében föltépte a telefonkagylót és tárcsázta a számát. Nem válaszol, hallgatott, beszélt a hallgatása, beigazolódott a sejtés. Az történt vele, ami Gill egyik barátnőjével, őt is megharapták, megölték.
Art kizárólag a bátyjával beszélt eddig a „szerencsétlenségről”. Hogy milyen volt, mikor Nathe csak berontott és embertelen módon, állatiasan rávetette magát az öccsére. Hogy milyen érzés volt belenézni a pillanatnyi őrülettel teli, vörös szemekbe. Rohamtempót diktáló szívének nem tudott parancsolni, retteget az elkövetkező percektől. Nézte miként készül az imádott testvér feltépni a torkot, amire eddig vigyázott. Arra gondolt most. Most. MOST! mindjárt lepereg előtte az élete, pillanatok kérdése és eltávozik az árnyak közé.
Nathe visszafogta magát, bár már megízlelte az ambróziát, a nektárok nektárját. . .
Sikerült pár percig visszafognia a szomjúságát, testvérével szemben pedig örökké.
Az, aminek be kellett következnie, legalábbis Nathe akkori tudása szerint, bekövetkezett. Elvitte Artot egy zavartalan , nyugodt helyre, közben Art egyre csak ordított és könyörgött vessenek véget a szenvedésnek, nem akar élni.
Pár nap múlva Gill újra hívta, de apja vette föl, megmondta kit keres, erre ő: Nekem is szólhatnál, ha megtaláltad, mert elment egy szó nélkül.
Letette, mire Art fölhívta, azt suttogta bele: éreztem, hogy keresel.
Sírt örömömében, Art megmagyarázta, hogy azért várt, mert félt, hogy megkeresi és megöli a véréért, de saját magát meglepve önuralmat tanúsított. Bűnözőkre vadászik vagy állatokra. Bár veszélyes, de emberek közt él. Majd találkoznak, rendszeresen, mert megígérte, és betartja, amit Gillnek ígér.
A húgával való beszélgetés megerősítette Artot a hitében, tud uralkodni az ösztönein. Így hát folytatta, amit elkezdett. A várost járva fölkutatta a gyilkosokat, erőszaktevőket, gonoszokat, akik megérdemelték a halált. Nem akart félmunkát végezni, de nem ölt meg mindenkit, inkább a testvérbátyja után eredt Forksba.


~Szerepjáték példa:
Órák óta kutyagoltam, majd leszakadt a lábam, és kiugrott a szívem. Reménykedtem, hogy megéri és a leírásnak megfelelő kép tárul elém, a beígért vörös virágtenger.
Tulajdonképp direkt a kedvenc pipacsaimhoz öltöztem föl, a zöld-piros , könnyű szoknyámban , fehér, áttetsző blúzomban és lakkcipőmben indultam. Amikből az út végére kifakult a szín, elvesztették a jelentőségüket a csodálatos mező mellett.
Viszont a fák közül kiérve csalódtam, összeomlott bennem egy világ. Vadpipacs egy szál se, csupa színes-fodros mutáns lényecske vett körül. Ezekből a színekből akkor még mit sem láttam, nem vettem a fáradtságot rá. Összerogytam, aznap délután csak az álmokba fektettem energiát, amik idehoztak. Amik galádul becsaptak, idecsaltak engem.
Nem érdekelt a buja rózsaszín, helyette vöröset álmodtam, a kedves lilákkal sem foglalkoztam, csak a vérszínnel, mert pipacsot akartam. Azt a vad és kuszalelkű fiút, akit hiába vártam órákig a mozi előtt, a moziban, a film alatt. Nem jött el …


~ Kinézet:
A hajam a jellegzetességem, göndör és sötétbarna. Arcomon csak gunyoros mosolyom maradt meg a sajátomnak. Minden más vámpírjellemzőkkel bír. Varázslatos kisugárzásom, izmaim erőssége, sápadt, hideg, márvány bőröm, mozdulataim kecsessége idegenül hat rám, de teljes természetességgel használom ki őket. Igyekszem le utánozni a Nathe öltözködését, hogy az embereket megtévesszem, de a vámpírok eszén nem járok túl vele, sok apró különbségünk szembetűnő számunkra a tükörben.


~ Jellem:
Az emberek véleménye Artról feltűnően rossz. ( Bár ez nem akadályozza őket a hozzá való vonzódásban.) Art semmibe veszi a tsd. szabályait, fütyül másokra. Lenézi, becsmérli és kiröhögi őket, csak ha kedve van, tesz kivételt, embertől függetlenül.
Sorolom még: Folyton késik, de ha más teszi ezt neki áll feljebb. Lusta. Csak magával törődik, ha nem akkor valószínűleg nincs jobb dolga (, vagy javul?) . Ingerlékeny és imád bunyózni, bár mindig vigyáz, ne üssön nagyot. Túlságosan vakmerő, idegesítő, pl csámcsog, mikor evésre kényszerül, utánzósat játszik…, megbízhatatlan, önfejű és makacs, ritkán lehet csak meggyőzni más igazáról. Bizalmatlan, mert őbenne sem bízhat meg bárki. Káromkodik, legszívesebben szappant etetnék vele reggelire, ebédre, vacsorára vér helyett. Folyton csak olvas, mozikban és múzeumokban lebzsel, dolgozni szinte soha nem jár, pedig van munkája és fizetése. Lopós, és jól csinálja, hát vámpírként könnyű is. Eléggé ferde humora van. Kissé flúgos és bogaras, pl saját rituáléja van a vadászatra, csak utána kezd hozzá. Függő, legalábbis ezt gondolják róla a kinézete miatt.
Jó tulajdonságokkal is rendelkezik ( tulajdonképpen nem elvétve).
Megértő, ezt gyakorlatilag a családjára korlátozza, illetve hajlandó bárkit megérteni, csakhogy a családjára korlátozza az ezzel kapcsolatos tevékenységeket, pl a pártunkra áll, beszélget velünk, segít rajtunk, megbocsát nekik, akár gondoskodik rólunk.
Érzelmes, romantikus filmekre sem szégyell beülni.
Álmodozó, bár erre nemigen tudok bővebb magyarázatot adni, csak látom rajta néha, bambul és kiesik a szokásos világából, valahol máshol jár, de letagadja, mikor rákérdezek. Nekem sem árulhat el mindent.~ Cél:
Jóvá válni, de senki sem hiszi, ezért nem erőlteti.


~ Szeretem, mert: Könyvek, zenék,mert kikapcsolják az agyamat egy kis időre. A zöld szín, mert a természet színe. Horror, mert a lételemem. Hülyülés, marhulás, mert szórakozni kell. London, az az álmom, hogy ott telepszem le. Sportok, vadászat, mert egyszerűen élvezem. Sorozatok, filmek, mert jó másnak képzelni magam. Fényképezés, így élem ki a kreativitásom. Poppy , mert olyan ártatlan és esendő.


~ Nem szeretem, mert: az ételek megevése, mert borzalmasak, még akkor is , ha én csináltam, az anyámat, mert elhagyott minket, a poklot, mert oda fogok kerülni, a lista hosszú , épp ezért nyitva hagyom a kédést


~ Fontosnak tartom, hogy tudjátok:
Ha tehetném, beköltöznék egy diliházba, az olyan idilli lenne, kár hogy nem tehetem meg.


A hozzászólást Art Yates összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 21, 2011 5:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Art Yates
Ragadozó vámpír
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Apr. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Art Yates   Kedd Május 03, 2011 7:33 pm

készen van lol! Laughing bounce
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Averay
Vegetáriánus vámpír
avatar

Hozzászólások száma : 407
Join date : 2009. Oct. 28.
Age : 25

TémanyitásTárgy: Re: Art Yates   Szer. Május 04, 2011 6:22 pm

Először is üdv az oldalon. Nagyon tetszett az ötlet, hogy az életed a húgos meséli el, csak egy a gond vele, hogy nagyon sok a hiányosság emiatt, amit tudnunk kellene. A tesód előtörijét kellett elolvasnom, hogy jó pár részlet a helyére kerüljön. Kérlek ezeket pótold.
Pl. hogyan változtál át, mit csinálsz jelenleg, hol élsz? Ha ez megvan írj PM-et és azonnal el is fogadlak Very Happy Very Happy

Üdv: Zoey Averay

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://boszimagia.gportal.hu/
Zoey Averay
Vegetáriánus vámpír
avatar

Hozzászólások száma : 407
Join date : 2009. Oct. 28.
Age : 25

TémanyitásTárgy: Re: Art Yates   Szomb. Május 21, 2011 6:05 pm

Üdítően hatott rám az előtöriden történt változtatások. örülök, hogy megfogadtad azokat, amiket mondtam, és az alapján javítottad is. Így már tökéletes.
Nincs más hátra azt hiszem, mint hogy
ELFOGADVA^^
Üdv a LTFB-on, és irány játszani, de az avatarfoglalást se felejts el meglátogatni.
Remélem hamarosan velem is sor kerül majd egy játékra... Very Happy Very Happy

Üdv: Zoey Averay

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://boszimagia.gportal.hu/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Art Yates   

Vissza az elejére Go down
 

Art Yates

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love to first blood :: ::: Karakterek ::: :: ~ Előtörténetek :: Ragadozó vámpírok -