Love to first blood

Twilight Saga
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

 

 Mika Reggie Sykes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Szerző Üzenet
Mika Reggie Sykes

avatar

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2011. May. 22.

TémanyitásTárgy: Mika Reggie Sykes   Vas. Május 22, 2011 5:26 pm

::: Mika Reggie Sykes :::

Ez vagyok én...~ Karakter teljes neve: Mikaela Reginald Sykes, eredetileg : Norah Shelton
~ Születési ideje: 1950. szeptember 21.
~ S zületési helye: New Orleans
~ Faj: ragadozóvámpír (de nem vetem meg az állati táplálékot sem, csak olyan embereket ölök meg , akik szerintem nem igazán érdemlik meg az életet, de nem ezért, hanem szükségből ölök)
~ Nem:
~ Kor (a játék kezdetén) : 19 (60)
~Titulus: the legislator

~ Család:
~ Apa: ismeretlen
~ Anya: Phoebe, Shelton, takarítónő, 57 éves korában halt meg
~ Testvér(ek): nincs


~ Ki változtatott át : valami véletlen folytán az ükapám, Reggie October
~ Képességem: a meggyőzéskésségem nagyon fejlett, ezt szoktam mondani , valójában pedig hatok az emberekre, nem az általános vámpírkisugárzásom teszi, emberként is engedelmeskedtek nekem, csak nem mindig, most viszont, hát igen! Szellemi uralkodás rá a megfelelő szó. Nem képes ellenállni senki, ilyet csupán pár esetben tapasztaltam, de mentális pajzs esetén nem kizárt a kudarcom.
Ha azt mondom az utcán valakinek, hogy adja oda a pénzét, rabolja ki a legközelebbi bankot vagy öljön, megteszi. Nem fogja érteni miért tette, de tudatában lesz a cselekedeteinek, emlékezni fog rá. Amikor azt mondom, tedd, ő is akarja, de miután megtette, megszűnik értelmesnek lenni az utasításom. Kivétel, ha önmagától is tett volna olyasmit.~ Előtörténet:
Erre már kicsit több időt kell szánnod. Az előtörténet minimum 12 sor legyen, akár ódákat is zenghetsz, de 15 sornál kevesebbet nem fogadunk el! Írd be hol jött világra,milyen volt a gyerekkora, fiatalkora, barátai, első szerelem, szüleivel való viszonya. Esetleg más jelentősebb események az életében!.Ha vámpírt csinálsz, írd meg mikor ,ki és hogyan változtatta át a szereplődet, miért ragadozó vagy miért vega vagy. Ha van különleges képessége arról is beszélj, hiszen nem árt tudnunk róla. A vérfarkasoknál arra is szánj sorokat, hogy milyen vérvonal köti össze őket a legendás csapattal. Itt minden a fantáziádra van bízva! Azt is leírhatod mit érzett, az első átalakulás után. Hogyan viszonyul a farkas léthez.


~Szerepjáték példa:
Táplálkozás
Két hete ettem utoljára. Éhes, mit éhes?! Farkaséehes vagyok, vagy inkább vámpíréhes. Aszemem fekete, mint a csillagtalan éj. De már mincs sok hátra a vacsoráig. Kiválaszottam az egyik nagydarab drogos vadállatot.


~ Kinézet:
Mint minden lánynál, nőnél, az alapfelszereltség nálam is hiánytalan:
Van két lábam, két kezem, két fejem, vagy csak egy?, néha nehéz eldönteni. Szóval 160 cm magas, vékony, barna, tépett, tupírozott hajú, barna szemű és idétlenkedő vámpírlánykát képzeljetek magatok elé, farmer-póló típusú, alapvetően praktikus ruhatárat mondhatok a magaménak. Sapkákkal, kendőkkel, karkötőkkel, nyakláncokkal, hajba valókkal és szemüvegek garmadájával kiegészítve. Arcomról bővebben: angyali, szeplős.
Majd’ elfelejtettem: a sápadt, márványkemény bőr és test, színváltó szivárványhártya, stb. Hisz vámpír volnék , vagy mi a szösz.


~ Jellem:
A karaktered jellemét úgy formálod ahogy akarod.Ez is rád van bízva! Itt arra kell figyelnetek, hogyha az írjátok, hogy kedves, aranyos és mindenkivel segítőkész akkor ne játsszátok ki azt, hogy kegyetlen és utál bárkinek is segíteni. Vagyis figyelj, hogy ne az ellentettjét csináld, mint amit leírtál.


~ Cél:
a szerelem megtalálása, világbéka, emberré változni

~ Szeretem, mert: amiket szeretsz

~ Nem szeretem, mert: amiket nem szeretsz

~ Ellenségek: még nincs


~ Fontosnak tartom, hogy tudjátok:
Imádom a horrorfilmeket.Grrr
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Mika Reggie Sykes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love to first blood :: ::: Karakterek ::: :: ~ Karakteralkotás :: Új előtörténetek -